Beste ouders, verzorgers, keepers, trainers en clubs,

22 April heeft het kabinet besloten dat de jeugd weer buiten mag sporten, zij het wel onder strikte voorwaarden.
Voor de jeugd O13 jaar mag gewoon weer gesport worden zonder rekening te hoeven houden met de anderhalve meter regel. Voor de jeugd van 13-18 jaar mag weer gesport worden met in acht neming van de anderhalve meter regel.

Het betekent voor voetballers en ook de keepers dat er weer langzaamaan getraind mag worden met de nodige maatregelen en uitzonderingen die het kabinet en/of verschillende clubs gaan opleggen.

Wij als KeepersSchool Noord hebben de clubs waar wij een lokatie hebben benaderd met het voornemen om de voorjaarscursus weer op te starten en gevraagd of wij weer welkom zijn om training te geven onder de voorwaarden die het kabinet en de eventuele aanvullende voorwaarden die de clubs gaan invoeren.

Op de locatie Meppel bij MSC zijn alle keepers t/m 12 jaar weer welkom vanaf 30 april om lekker te trainen, voor de locatie VV Sleen zijn alle keepers t/m 12 jaar van harte welkom vanaf 6 mei.
Zodra er gegevens over de andere locaties bekend zijn zullen wij dat melden.

Maatregelen die wij als KeepersSchool Noord nemen zijn:

  • Anderhalve meter afstand als trainers onderling
  • Trainers houden anderhalve meter afstand van de keepers
  • Keepers in de leeftijd van 13 t/m 18 jaar dienen zich te houden aan de anderhalve meter regel.
  • Voor diegene die het wensen staan wij het gebruik van een mondkapje en/of handschoenen (extra latex- onder de keeperhandschoenen) te gebruiken toe. Deze dien je dan zelf mee te nemen.
  • Geen kleedkamer gebruik door deelnemers en door de trainers
  • Geen gezamenlijk gebruik van bidons, wel persoonlijke bidons (eventueel zelf door ons geleverd op naam).
  • Het materiaal wat gebruikt wordt, word door de trainers opgeruimd, gedesinfecteerd en schoon gemaakt.
  • Bij de trainingen mogen geen ouders langs de kant blijven kijken, de keepers/kinderen worden gebracht en na de training weer gehaald.

Wij hopen dat we met zijn allen het seizoen met veel enthousiasme en plezier kunnen afmaken ondanks de situatie waar we op dit moment in zitten.

Met vriendelijke groet,

Team KeepersSchool Noord.