Joran Schulting

Deze herfstvakantie heb ik toch anders aangepakt dan ik normaal zou doen. Ik ben meegegaan met het keeperskamp van KeepersSchoolnoord! Na veel gedachtes over of ik wel of niet mee zou gaan heb ik toch besloten om mee te gaan. Tijdens deze week heb ik veel nieuwe mensen leren kennen en zijn we als groep bij elkaar gegroeid. Zat de ene in een putje dan was hij er ook zo weer uit. Het leek wel of we een grote familie waren op het gegeven moment. Qua trainingen heb ik beter de technieken, Zweven en het stukje mentaliteit geleerd. Wat ik ook echt nodig was. Ik heb deze week echt als en echt super leuke maar ook leerzame week ervaren. Ik had het niet beter kunnen wensen. Een super groep en super trainers. Helaas ging de week sneller om dan ik had verwacht. Bedankt iedereen voor de geweldige week die ik juist met jullie mocht doormaken!

Joelle Antoine

Op mijn 9de ben ik begonnen met voetbal. Al snel ontdekte ik dat ik beter was in keepen als veldspeler. Als keepster heb ik toen meegedaan met JPN en was al op jonge leeftijd geselecteerd bij JPN meisjes onder de 12 jaar. 3 jaar geleden startte ik mijn training bij Keepersschool Noord. Ik ben nu 15 jaar en inmiddels wordt dit mijn 7de seizoen en heb ik ontzettend veel geleerd.

Een leuke groep jongeren, professionele training en begeleiding met veel technieken.. Samen met Anne (ook keepster, die ik tijdens training heb leren kennen) is er ook soms ook tijd om eens flink te lachen. Ik zou dit niet willen missen. Hierdoor was ik het enige meisje vorig jaar wat 3de divisie speelde in een C jongensteam.

Nog steeds voetbal ik voor JPN, meisjes onder de 16 jaar, mede door de trainingen bij Keepersschool Noord.

Kortom, wil je je verbeteren, dan heb je echt deze trainingen nodig!!!! Een echte aanrader!!!

Groetjes Joelle Antoine

Anne van der Baan

Ik ging op mijn 7de op voetbal, en daar kwam ik gauw achter dat mijn talenten meer in het keepen liggen dan in spelen in het veld. Toen ik 9 jaar was, kwam ik in de selecties van JPN meisjes onder de 12 jaar. Ik ben nu 16 jaar en train inmiddels al 3 jaar bij de Keepersschool Noord. In die 3 jaar heb ik ontzettend veel geleerd, qua technieken, maar ook qua mentaliteit heb ik veel geleerd. Zelf merk ik ook dat ik beter ben geworden door de training en toen ik 15 was mocht ik selectie doen voor het nationale elftal meiden onder 15! Nu keep ik bij Oranje Nassau A1 en leer nog steeds veel bij de KeepersschoolNoord!.

Marijn Boer

Ik ben Marijn Boer, 15 jaar en ik keep bij Olde Veste 54 B2 (OV) in Steenwijk. De reden dat ik naar de keepersschool ben gegaan was, omdat ik bij OV geen keeperstraining kreeg. Toen hoorde ik dat er in Steenwijk bij OV een keepersschool zou komen heb ik me daar voor ingeschreven Dit is nu al mijn 7e seizoen bij de keepersschool. Eén van de leuke dingen aan de keepersschool vind ik dat je in aparte groepen traint en dat wij in de talenten-groep onze eigen trainer hebben (Peter Fijnheer). Dankzij de keepersschool heb ik elke week kunnen trainen en ben ik zelf beter geworden, daarom wil ik de keepersschool en alle trainers bedanken dat mede dankzij hun ik in de C1 van Olde Veste ben gekomen en 2e divisie speelde. Bij de keepersschool beginnen we de training altijd met de warming-up en daarna een stukje techniektraining, bij de talenten groep (waar ik in zit) doen we na de warming-up meestal conditietraining. Aan het einde van de voor- en najaars cursus hebben we het examen, dat zijn twee trainingen achter elkaar. Na de 1e training gaan we met zijn allen eten en drinken, na het eten hebben we het examen en als je die haalt krijg je een certificaat Ik ben heel blij met de keepersschool en blijf er voorlopig nog wel even. Als je zelf ook keeper bent en je zit te twijfelen of je naar de keepersschool wilt gewoon doen, omdat jij nummer 1 bent!!