Ben je nu een beginnende- of ervaren keeper en wil je beter worden in het keepen, maar weet je niet of je het leuk vindt om bij KeepersSchool Noord de cursus Keepertraining jeugd te volgen. Wij bieden voor alle keepers tijdens de 10 trainingen van Keepertraining Jeugd 2 gratis proeftrainingen aan. Je komt dan lekker meetrainen op 1 van de locaties van KeepersSchool Noord en na de tweede proeftraining kun jezelf beslissen of je door gaat of stopt.

Tijdens de proeftrainingen maak je kennis met de basisvaardigheden van het keepen, er wordt getraind in kleine groepen en soms geven we onder de training aan nieuwe keepers een “privétraining” om ze de basistechnieken aan te leren.

Wil je een keer meedoen met een training om te kijken of dit wat voor jou is. Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

 • Club en team

 • Opmerkingen

 • Voorwaarden deelname

  - De aanmeldingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.
  - Deelname is voor eigen risico.
  - KeepersSchool Noord is niet aansprakelijk voor diefstal, beschadigingen of het zoek raken van eigendommen van de deelnemer.
  - Na ontvangst van het inschrijfformulier wordt een bevestiging met evt. een routebeschrijving van de locatie waar de trainingen zullen plaatsvinden thuis gestuurd.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.